Добредојдовте наши првачиња – наши нови ѕвончиња

Повторно заѕвонаа училишните ѕвона и училиштето ги рашири прегратките за своите ученици. Уште потопло ги пречекавме малите првачиња. Училишното ѕвоно го означи првиот час, а очите на мама и тато блеснаа со солзи радосници. Големата авантура на малите ноџиња започна.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements